Mitt namn är Tomas Sahlberg och jag jobbar som instrumentalpedagog , ensembleledare , dirigent och arrangör, och jag har ofta stött på problemet med att hitta bra musik-arrangemang till min orkester. Det är inte så att de arrangemangen man kan köpa är dåliga, men att man rätt och slätt inte har den "rätta" besättningen i sin orkester/ensemble.

Min kunskap som arrangör/instrumentatör kommer då till användning! Jag arrangerar musik som passar för de instrument jag har till hands. Skräddarsyr ett arrangemang till i stort sett vilken besättning som helst.
( anm. musik som jag helst jobbar med är tex Klassisk-, Visa-, Kyrklig- & Folk-musik. "Dagens" populär musik kan vara svårare att göra rättvis...)

Företagsidén är att på begäran från dej skapa ett arrangemang på det stycket du själv bestämmer, du uppger vilka instrument du har, svårighetsgrad som du vill ha på "arret" , nybörjarensemble eller rutinerad amatörorkester etc. Vilken tonart du önskar stycket i , samt om det är någon stämma som ska lyftas fram etc etc. Då så kommer alla i ensemblen till sin fulla rätt. Ge mej en så fullständig beskrivning som möjligt så kommer er ensemble / orkester att vara helnöjd !

Kom med din beställning så så kan du snart ha ett arrangemang som passar för just din ensemble! Du får ett skräddarsytt arrangemang med partitur och stämmor.
Beställningsformulär finns på "katalog & prislista-sidan" HÄR

Här nedanför kan ni lyssna på några av mina arrangemang och kompositioner:
Fler ljudexempel finns på de olika undersidorna "Arrangemang" och "Kompositioner" .
Vill du lyssna på lite mera när jag så spelar "som musiker" så klicka på "kontakt" sidan.

Att hitta rätt repertoar till rätt besättning är inte lätt.
Därför hjälper jag till med skräddarsydda musikarrangemang till er orkester eller ensemble.

Musik för alla nivåer
Jag skriver även "orginalmusik" till alla mina orkestrar, oavsett nivå och instrument-samansättning, så ser jag till att alla kan vara med i ensemblen på sina villkor och sin kunskap.

Lyssna gärna på lite exempel här på min svit som innehåller "Den studsiga sången" "Den lata sången" "Den arga sången" Etc etc....
Det är en samling på 6 melodier som är skrivet för nybörjarorkester + komp ( antingen komp-CD eller lärarstödd kompsektion )
Här intill så kan du klicka på "De olika sångerna" så får du ett potpurri-exempel.

Ljudexemplet "Borgmästar Munthe" är ett arrangemang för blåsarkvintett ( fl, ob, kl, ho, fg ) som jag skrev 1999 till Skaraborgs blåsarvintett.
Inspelning från en av kvintettens övningstilfällen.

Världens största smörgåsbord är ett arrangemang för Fagersta och Skinnskattebergs kulturskolors musikal-projekt 2010. Våra orkestrar, dans & drama elever gjorde en musikal baserad på Dan & Gullan Bornemarks musik från samlingen "Jorden runt" som jag bearbetade och arrangerade så den passar elever från kulturskolorna att spela. Allt från enkla stråkstämmor till kompsektionen. Detta framfördes under ledning av Stefan Sundqvist som dirigent. Jag själv håller i basen i kompsektionen.